ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

افزودنی بالا برنده
(MFI )

مقدار پلیمری که در غالب مذاب در زمان ۱۰ دقیقه و یک دمای تعیین شده از یک روزنه عبور می کند را MFI یا شاخص جریان مذاب آن پلیمر می نامند ، این نشان در واقع برای نشان دادن میزان روانی پلیمر به عنوان معیاری از قابلیت اکسترود شدن است به طور کلی باافزایش شاخص جریان مذاب MFI وزن مولکولی ،استحکام کششی مقاومت پارگی دمای نرم شدن و چغرمگی ،مقاومت شیمیایی پلیمر کاسته می شود این شاخص با گرانروی رابطه عکس دارد با افزایش گرانروی MFI کاهش می یابد.

از این ویژگی برای شخصی کردن گرید پلیمرهای پایه پتروشیمی ها و اینکه این پلیمر چه روش فرآیندی و شکل دهی مناسب می باشد بکار می رود. بطور مثال از گرید های با MFI بالا برای فرآیند تزریق و فرآیند MFI کم برای اکستروژن استفاده می شود .بالا رفتن دما در حین فرآیند باعث تخریب زنجیره پلیمری و در نتیجه در یک زمان مشخص مقدار مذاب بیشتری خارج شده و باعث افزایش شاخص جریان مذاب MFI میشود.

اگر دما بیش از حد معمول و نرمال بالا برود ممکن است زنجیره های ماتریس پلیمری به یکدیگر بچسبند و پدیده ای به نام کراسلینگ شکل گیر که باعث کاهش MFI می شود ،بنابراین زمان حضور مواد در اکسترودر بر MFI مواد خروجی و همچینین MFI  مواد بر روی میزان حضور مواد در اکسترودر و در نتیجه دما تاثیرگذار است عوامل دیگری مثل تغییر سرعت کشنده ،شرایط خنک کاری و هر عاملی که بر روی خواص رئولوژی پلیمر اثربگذارد سبب تغیر این پارامتر می شود در حالت استاندارد تغییرات MFI محصول نباید بیشتر از ۲۵درصد مواد اولیه باشد.

در برخی شرایط بالا بردن MFI نقش حیاتی در تولید و روند شکل گیری محصولات میانی و نهایی دارد مستربچ بالابرنده MFI با درصد مصرف بسیار پایین ۵۰درصد وزنی باعث بالا رفتن MFI در پلیمرها بر پایه پلی پروپیلن می شود . قابل ذکر است افزایش درصد مصرف باعث افزایش تصاعدی میزان این شاخص می شود.

 

مزایای استفاده از مستربچ افزودنی بالا برنده MFI

در برخی محصولات که با mfi  خاصی فرآیند می شوند و نیاز به افزایش mfi  می باشد.

 

کاربرد استفاده از مستربچ افزودنی  بالا برنده MFI 

مهمترین کاربرد این محصولات در صنعت نساجی و تولید نخ های پلی پرو پیلن می باشد.

 

۰/۵ (۰ دیدگاه)

به این محصول نیاز دارید ؟

از طریق فرم زیر درخواست خود را ارسال کنید

مطالب مرتبط

رزین

کوپلیمرهای استایرن اکریلیک

این دسته از رزین های امولسیونی (بر پایه آب)، از پلیمریزاسیون مونومرهای استایرن و اکریلات تولید می شوند. رزین های کوپلیمر استایرن اکریلیک مقاومت خوبی در برابر آب دارند و بسته بندی آنها بصورت متداول، بشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی است که باید دور از نور مستقیم خورشید و نیز یخبندان نگهداری گردد. حداکثر زمان مصرف رزین

پیگمنت

پیگمنت آبی

دومین گروه متداول از طبقه بندی رنگدانه ها فتالوسیانین مس و مشتقات آن است. برخلاف رنگدانه های آزو، کشف آنها به قرن نوزدهم برمی گردد در حالی که فتالوسیانین، به طور اتفاقی در سال ۱۹۲۸ شناخته شد. هنگام تهیه فتالیمید از فتالیک انیدرید در یک ظرف آهنی، ناخالصیآبی مشاهده شد. آبی فتالوسیانین نخستین تولید تجاری

پیمایش به بالا