رزین های پایه آب
رزین های پایه آب شامل انواع محلول در آب، امولسیون در آب و معلق یا سوسپانسیون در آب میشوند.
انواع رزین های پایه آب در پایه های پلی وینیل استات، پلی وینیل استات اکریلیک، پلی اکریلیک خالص، پلی استایرن اکریلیک، پلی یورتان های آب پایه و….. موجود هستند و کاربرد این رزین ها در محصولاتی چون رنگ، چسب، پوشش های نساجی، غلظت دهنده ها، دیسپرس کننده ها و پوشش های صنعتی می باشد.
این دسته از رزین های امولسیونی، از مونومر وینیل استات مشتق و توسط عامل کلوییدی پلی وینیل الکل پایدار شده اند و در صنایع مختلف از جمله چسب و نساجی کاربرد گسترده ای دارند.
این گروه از رزین های امولسیونی به دلیل حضور استایرن به موازات منومرهای آکریلیکی در ساختارشان مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و محیط های مرطوب دارند..
رزین های پلی استر از واکنش استری شدن پلی اسیدها با پلی الکل ها تشکیل می شوند. خواص مکانیکی و شیمیایی بسیار خوبی از خود نشان می دهند و در ترکیب با سخت کننده هایی از قبیل ایزوسیانات ها و آمینو رزین ها تشکیل فیلم می دهند.
این دسته از رزین ها از مونومرهای وینیل استاتی و آکریلاتی مشتق شده اند که درجه اهمیت آنها در مقاومت بالا در برابر اشعه UV، آب و انعطاف پذیری آنها می باشد.
ممکن است دوست داشته باشید
چسب
چسب ها چسب به عنوان ماده ای غیر فلزی تعریف می شود که قادر است دو بستر را با استفاده از مکانیسمهای چسبندگی (که بین چسب و بستر ایجاد می شود) و مکانیسم هم چسبی (که در خود توده چسب ایجاد می شود) به هم متصل کند. همانگونه که از این تعریف بر می آید، چسب
رنگ
رنگ ها رنگ جزیی مهم در طراحی صنایع است. رنگهای استاندارد برای مقاصد ایمنی و شناسایی بکار میروند. تباین رنگها باعث شناسایی اجزا ماشین از یکدیگر و افزایش ایمنی میشود. از اثرات روانشناسی رنگ برای افزایش راحتی و بهرهوری کارگران استفاده می شود. از رنگ برای محافظت، نگهداری، دکوراسیون یا جهت اضافه کردن هرگونه قابلیت