You dont have javascript enabled! Please enable it! رنگ های پودری - ویستا پلیمر پارس

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

رنگ های پودری

پوشش‌های پودری شامل رنگدانه‌ها و افزودنی‌های پخش شده در یک باند تشکیل دهنده فیلم (رزین و عامل پخت) می‌باشند که بصورت پودرهای ریز تولید می‌شوند. چنین پودرهایی با یک تفنگ الکترواستاتیک بر روی سطوح مورد نظر پاشش می‌گردند. ذرات پودر در تفنگ باردار شده و لایه نازک چسبناکی را روی سطح مورد نظر تشکیل می‌دهند و پس از عبور از یک کوره در اثر حرارت، ذرات پودری ذوب شده و پس از ایجاد چسبندگی و باند عرضی یک پوشش سخت، بادوام و غیرقابل انحلال را ارائه می دهند. لغت پوشش پودری به هر دو پوشش پخت شده و حالت پودری اطلاق می‌شود و هیچ گونه ابهامی در بکار بردن آن وجود ندارد ولی پودر پوششی فقط برای حالت پودری استفاده می شود.

مزایا و معایب پوشش های پودری

آنچه که امروزه جایگزین رنگهای عادی کوره‌ای بر پایه حلال صنعتی بعنوان پوششهای عاری از حلال شده است، پوششهای پودری میباشند که مرتبا با آنها مقایسه می‌شوند. با این وجود سیستم‌های مناسب ” تکنولوژی پاک ” مثل پوششهای بر پایه آب (Water Base)، روکش‌های سخت شونده با اشعه و پوششهای با درصد جامد بالا (High Solid) برای مقایسه وجود دارد.

از مزایای عمده‌ای که پوششهای پودری دارند به اختصار میتوان به موارد ذیل اشاره نمود :

۱) آماده در لحظه برای مصرف و کاربرد

۲) سهولت استفاده

۳) کاربرد تک لایه، لایه ای ضخیم با یکنواخت بهتر با یکبار پاشش نسبت به رنگ مایع بدست می آید.

۴) نمونه برگشتی کمتر

۵) سودمندی بالا، بازیافت مطلوب پودرهای پاشیده شده اضافی بالای ۹۵% میباشد در حالی که برای رنگهای بر پایه حلالی کمتر از ۱۵% می باشد.

۶) رسوب یا ته نشینی ندارد.

۷) عاری از حلال میباشد.

۸) خطرات سلامتی کمتر، بعلت عدم وجود حلال و مواد خطرناک آتشگیر و مسموم کننده.

معایب

۱) آلودگی، مانند حضور ذرات خارجی که بعد از عمل پخت دیگر نمی‌توان از بین برد.

۲) تغییر رنگ، دقت در تمیزکاری دستگاههای اعمال رنگ مثل کابین پاشش و مسیر بازیافت ضروریست.

۳) تنظیم مشخصات پودر در حین ساخت امکان پذیر نیست. برخلاف رنگهای مایع که اغلب به هنگام اعمال میتوان آنها را تینت نمود، این کار برای رنگهای پودری امکان پذیر نیست.


در زیر  انواع رنگهای پودری را مشاهده میکنید.

رنگ‌های اپوکسی به دلیل خاصیت‌های بسیار خوب چسبندگی و مقاومت در برابر عوامل شیمیایی امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از رنگ‌های اپوکسی خاصیت ضد‌خوردگی و محافظت از سازه‌های دریایی و سایر صنایع می‌باشد. رنگ‌های اپوکسی دریایی دارای فام‌های متفاوت هستند

این دسته از رنگ ها با چسبندگی مناسب بر روی سطوح مختلف بویژه فلزات باعث ایجاد پوشش هایی با  ماندگاری، انعطاف پذیری و سختی بالا، و مقاوم در برابر خوردگی، حلال، و شرایط جوی می شوند. پلی استرهای اشباع از جمله رنگ های کوره ای بوده که بصورت تک جزیی عرضه می شوند.

یکی از انواع رنگهای پودری رنگ اپوکسی پلی استر است.این نوع از رنگهای پودری ویژگی ها و خواص مربوط به خود را دارد که باعث شده در بسیار ز صنایع و زمینه ها کاربرد داشته باشد. اگر بخواهیم بیشتر این نوع رنگ پودری را بشناسیم باید بدانیم کهپوشش ها ی پودری اپوکسی پلی استر (هیبریدی) در کنار زیبایی…

بر پایه رزین پلی اورتان ساخته شده و بصورت دو جزیی عرضه می شود.این رنگ ها با چسبندگی بالا بر روی سطوح مختلف بویژه سطوح فلزی به عنوان پوشش های با ضربه پذیری بالا و مقاوم در برابر گچی شدن، تابش خورشید، رطوبت و شرایط جوی، و مواد شیمیایی مانند اسید، باز، و روغن های صنعتی بکار میروند..

ممکن است دوست داشته باشید

رنگ های صنعتی
ویستا پلیمر

رنگ های صنعتی

رنگ های صنعتی رنگهای صنعتی یک نوع پوشش هستند که با توجه به بالاترین استانداردهای صنعتی در زمینه مقاومت شیمیایی و خوردگی طراحی شده است. این مواد از پلیمری ساخته شده است که سخت‌ترین پوشش را ارائه می دهند. آنها طراحی شده اند تا از خوردگی در اتصالات و لوله‌های فولادی که حاوی گازها، روغن،

ادامه مطلب »
چسب
ویستا پلیمر

چسب

چسب ها چسب به عنوان ماده ای غیر فلزی تعریف می شود که قادر است دو بستر را با استفاده از مکانیسمهای چسبندگی (که بین چسب و بستر ایجاد می شود) و مکانیسم هم چسبی (که در خود توده چسب ایجاد می شود) به هم متصل کند. همانگونه که از این تعریف بر می آید، چسب

ادامه مطلب »
پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن