چسب پی وی سی برای چسباندن لولههای پی وی سی و پلاستیکی مورد استفاده قرار می گیرد. این چسب ها که در اندازه های مختلفی در بازار موجود هستند، معمولا برای چسباندن قطعات پلاستیکی، درزگیری و ضد آب کردن بخش های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. چسب PVC یکی از متداولترین روشهای چسباندن لولههای پلاستیکی به یکدیگر است.
روش های اتصال
روش های اتصال لوله و اتصالات پی وی سی را می توان به اتصال چسبی و پوشفیت تقسیمبندی نمود. البته بهتر است بدانید که نوع اتصال چسبی متداولتر است. در اتصال چسبی، چسب pvc نقش حلال را ایفا نموده و سطح بیرونی اتصال نری و سطح درونی اتصال مادگی را در خود حل نموده و پس از مدتی باعث یکپارچه شدن دو سطح اتصال و در نهایت یک جوش سرد بین دو نقطه می شود.
کاربردهای چسب پی وی سی
- چسب pvc ترکیبی از پلیمرهای پلاستیکی، غلظت دهنده ها و پایدارکنندهها است که در مخلوطی از حلالها حل شدهاند. به طور کلی این چسب مایعی ویسکوز و یکنواخت است. از این چسب صنعتی برای محل اتصال از جنس پی وی سی نرم یا پلی اتیلن یا پلی پروپیلن استفاده می شود. این چسبها در مصارف ساختمانی هم چون محلهای اتصال مربوط به پروفیلها و لولههای فاضلاب و برای مصارف آبرسانی و کشاورزی کاربرد دارند. به طور کلی چسب پی وی سی در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای چسباندن لوله ها به یکدیگر
برای چسباندن اتصالات و بخش های مختلف لوله ها به یکدیگر - به عنوان درزگیر و ضد آب کردن بخش های مختلف
- جهت پر کردن شکستگی ها و نصب وصله ها بر روی قسمت های پلاستیکی
مزایای چسب پی وی سی
- چسب pvc یک جزئی بوده و فقط به خود چسب نیاز است و به ماده دیگری برای سفت کردن آن نیاز ندارید. یک جزئی بودن موجب بالا رفتن کیفیت و سرعت کار می شود.
- این چسب ها قابلیت خشک شدن سریع دارند و برای خشک شدن به زمان زیادی نیاز ندارند.
- چسب پی وی سی به دلیل مواد استفاده شده در خود، در مقابل انواع مختلف حلال چسب کاملا مقاوم بوده و به همین دلیل می توان از آن در مکانها و شرایط مختلف استفاده کرد.
- این چسبها در مدل ها و اندازه های مختلفی در بازار وجود دارند.
۰/۵
(۰ دیدگاه)