You dont have javascript enabled! Please enable it! چسب بتن - ویستا پلیمر پارس

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

چسب بتن

چسب بتن دارای انواع مختلفی می باشد. به طور کلی چسب بتن را می توان به دو تیپ چسب بتن اپوکسی و لاتکس یا چسب بتن پلیمری تقسیم کرد. از چسب های بتن برای ترمیم بتن ، آب بندی بتن و افزایش خصوصیات شیمیایی و مکانیکی بتن ، اتصال بتن قدیم به جدید و … استفاده می گردد.

 چسب بتن بسیار کاربردی است و استفاده از آن بسیار رایج است. از مهمترین کاربرد این ماده ، می توان به قابلیت آن در افزایش میزان چسبندگی بتن به سطح بتن قدیمی اشاره کرد. چسب بتن در پروژه های تعمیراتی بسیار پرکاربرد است. در هنگام ساخت نما بر  روی بتن قدیمی نیز می تواند به صورت ایده‌آل از چسب بتن استفاده کرد. این ماده از تراوش آب ممانعت می کند و همچنین از تفکیک سنگ دانه ها کوچک و بزرگ جلوگیری می کند و در آب‌بندی بتن مورد استفاده قرار می گیرد.

چسب بتن دارای یک خصوصیات بارز و اصلی است که آن، افزایش میزان چسبندگی بتن به سطح بتن قدیمی است. در واقع چسب بتن به عنوان رابطی برای اتصال دو سطح بتن قدیمی و جدید است. برای استفاده از چسب بتن آن را با آب مخلوط و رقیق کرده و سپس با شن و ماسه و سیمان مخلوط می‌کنند‌. هر چقدر ضخامت بتن کمتر باشد و نیروی بیشتری بر آن وارد شود‌، مصرف چسب بتن بیشتر می‌شود‌. در این حالت لازم است قبل از چسباندن ملات جدید‌، یک لایه محلول چسب بتن به سطح زیرین مالیده شود.‌ 

چسب بتن‌ از افزودنی‌های بتن است که امروزه در صنعت ساختمان کاربرد فراوانی یافته است اغلب این چسب‌های بتن بدون نیاز به افزودن آب، کاملاً هموژن بوده و مقاومت کششی، خمشی و همچنین دوام بتن، گچ و آهک را بالا می‌برند. مهم‌ترین خاصیت چسب بتن، افزایش چسبندگی بتن است.

کاربرد اصلی چسب بتن، در پروژه‌های تعمیراتی است، زیرا میزان چسبندگی بتن به سطح قدیمی را به مقدار قابل توجهی افزایش می‌دهد. اگر سازه‌های بتنی دچار آسیب‌دیدگی سطحی و عمقی شده باشند با چسب بتن‌ می‌توان آن‌ها را ترمیم نمود.

این ویژگی چسب بتن، هنگام نماسازی بر روی بتن قدیمی نیز کاربرد دارد. چسب بتن‌ از نفوذ آب جلوگیری کرده و از این جهت برای آب‌بندی بتن بکار می‌رود. برای آب‌بند کردن منابع، استخرهای بتنی، ترمیم آسیب‌دیدگی کانال‌های آب، کف سالن‌های صنعتی، باند فرودگاه‌ها، سدها، پایه پل‌ها و ستون‌ها می‌توان از چسب بتن‌ استفاده کرد.

 

کاربردها

 

  • از چسب بتن برای افزایش چسبندگی بتن استفاده می شود.
  •  از چسب بتن سازه برای ترمیم و تعمیر آسیب دیدگیهای سطحی و عمقی سازه های بتنی که در خشکی بوده و یا اینکه با رطوبت در تماس هستند.
  •  از چسب بتن برای آب بندی بتن استفاده می شود.همچنین ازچسب بتن را برای نماسازی بر روی بتن قدیمی نیر استفاده می شود.
  •  از چسب بتن برای ساخت ملات های ترمیمی و قدیمی یا بتن خود تراز شونده و برای کف سازی و پرکردن درز های اجرائی و ساخت و ترمیم سطوح بتنی می توان استفاده کرد.
  •  

نکات ایمنی مصرف

 

  • چسب را در محلی دور از دسترس کودکان نگهداری نمایید.
  •  چسب را در محلی که به طور کامل تهویه می شود استفاده نموده و سپس در ظرف چسب را کاملا ببندید.
  •  از تماس مستقیم چسب با پوست و استنشاق بخارات آن خودداری نمایید.
  •  در مصرفی چسب بتن‌ به میزان ۵% الی ۲۰% وزن سیمان مصرفی، به بتن اضافه باید کرد.

 

شرایط نگهداری

 

  • چسب بتن در درجه حرارت C˚۵ + الی C˚۳۰ نگهداری شود.
  •  چسب بتن حداکثر ۱۲ ماه پس از تاریخ تولید قابل مصرف می‌باشد.

به چسب بتن در قسمت افزودنی‌های شیمیایی ساختمان بیشتر پرداخته شده است و از شما دعوت به عمل می آید از صفحه افزودنی‌های شیمیایی ساختمان دیدن فرمایید.

همینطور برای آشنایی بیشتر با این چسب ها لطفا به مقاله جامع چسب بتن چیست مراجعه کنید.

 
‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

به این محصول نیاز دارید ؟

از طریق فرم زیر درخواست خود را ارسال کنید

مطالب مرتبط

رنگ

اسپری رنگ

رنگ اسپری بر پایه رزینهای هوا خشک اصلاح شده، تهیه گردیده است و برای کاربرد بر روی انواع سطوح فلزی، چوبی، گچی و بتونی در شرایط آب و هوایی مختلف مناسب است. مشخصات فنی در دمای ֯۲۵   پوشش تئوری ۴-۳ متر مربع در لیتر میزان واقعی بستگی به سطح زیر کار، ضخامت پوشش، وسیله

مواد شیمیایی ساختمان

سوپر روان کننده نرمال مناسب برای بتن آماده

این محصول برپایه پلی کربوکسیلیک – اتر بوده و با فوق روان کننده‌های متداول که بر پایه نفتالین فرمالدئید و یا ملامین سولفونات هستند، متفاوت است بطوریکه علاوه بر افزایش الکتریسیته ساکن بین ذرات سیمان که منجربه پخش شدن ذرات سیمان می‌گردد، وجود شاخه‌های جانبی در زنجیره‌های مولکولی نیز،مانع از جذب شدن ذرات سیمان پخش شده گردیده، که این خود عاملی مهم و اساسی درافزایش روانی بتن می‌باشد.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن