You dont have javascript enabled! Please enable it! پیگمنت آبی - ویستا پلیمر پارس

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید محصولات پلیمری

پیگمنت آبی

دومین گروه متداول از طبقه بندی رنگدانه ها فتالوسیانین مس و مشتقات آن است. برخلاف رنگدانه های آزو، کشف آنها به قرن نوزدهم برمی گردد در حالی که فتالوسیانین، به طور اتفاقی در سال ۱۹۲۸ شناخته شد. هنگام تهیه فتالیمید از فتالیک انیدرید در یک ظرف آهنی، ناخالصیآبی مشاهده شد.

آبی فتالوسیانین

نخستین تولید تجاری فتالوسیانین مس آبی در سال ۱۹۳۵ به وقوع پیوست و محصولات از جنگ جهانی دوم به طور گسترده به عنوان رنگدانه های استاندارد آبی پذیرفته شدند. با وجود پیچیدگی که در شکل ۱ نشان داده شده است، تهیه این ترکیب از مواد خام نسبتا ً ارزان به راحتی صورت می گیرد. به این دلیل است که آنها تحت عنوان رنگدانه های کلاسیک تلقی می شوند در حالی که در سایر موارد به وضوح رنگدانه های با عملکرد آلی هستند.

فتالوسیانین به ۵ شکل پلی مورف یافت می شود که از نظر فضایی متفاوت اند. تنها دو دسته از این گروه اهمیت تجاری قابل ملاحظه ای دارند. گونه های آلفا و بتا، هرچند که بعضی مواقع از گونه اپسیلون با سایه رنگ خیلی قرمز استفاده می شود. گون های پلی مورف گوناگون از از همان پیگمنت های خام پایه از طریق فراورش نهایی پیگمنت حاصل میشوند(پرداخت). گونه آلفا (رنگ قرمز) تحت تأثیر گرما و یا حلالهای آروماتیک به گونه بتا (رنگ سبز) تبدیل می شود. بنابراین دو گونۀ آبی آلفا، یکی پایدار نشده و بدون هیچ گونه اصلاح و دیگری نوع پایدار شده است که با استخلاف هیدروژن های حلقه توسط اتمهای بزرگتر مانند کلر از نظر فضایی ممانعت شده و مانع تبدیل آن به گونه بتا می شوند. آلفای پایدار شده کمی سبزتر از نوع پایدار نشده است. اغلب نوع پایدار نشده به لحاظ رنگ، ترجیح داده می شود.

 به هر حال کاربرد آن به جوهرهای چاپ و سیستم های رنگی که هیچ حلال رنگی در آنها استفاده نمی شود و یا جایی که گرما مورد نیاز کمتر از ۱۸۰ درجه سانتیگراد است مدود می شود. پایین بودن انرژی سطح فتالوسیانین نسبتا ً آن را برای پدیده لخته شدن مستعد می سازد. به منظور جبران این مشکل، بایستی بر روی سطح مولکول عمل آوری خاصی انجام شود. اکنون انواعی از گونه های آلفا و بتا وجود دارد که گفته می شود نسبت به لخته شدن مقاوم هستند. به هر کدام از پیگمنت های گوناگون فتالوسیانین آبی عددی نسبت داده می شود که عدد کلی شاخص رنگ است:

پیگمنت آبی ۱۵ آلفای پایدار نشده

پیگمنت آبی ۱۵:۱ آلفای پایدار شده

پیگمنت آبی ۱۵:۲ آلفای پایدار شده – لخته نشدنی

پیگمنت آبی ۱۵:۳ بتا

پیگمنت آبی ۱۵:۴ بتا – لخته نشدنی

پیگمنت آبی ۱۵:۶ اپسیلون

فتالوسیانین ها به دلیل خواص همه جانبه در تمامی صنایع کاربرد گسترده دارد. بیشترین مقدار در جوهر چاپ و برای آبی بتا استفاده می شود، در نتیجه این حاکی از رنگ سیان Cyan در فرایند چاپ است.

سبز فتالوسیانین

سبز فتالوسیانین مشتق شده از آبی فتالوسیانین، از طریق هالوژن دار شدن ( استخلاف اتم هیدروژن حلقه با اتم های هالوژن) تهیه می شود. دو نوع که کاربرد تجاری دارند، عبارت اند از:

پیگمنت سبز۷                پلی کلرو           ته آبی

پیگمنت سبز۳۶              پلی برموکلرو       ته زرد

فتالوسیانین سبز مشابه آبی دارای خواص برجسته ای است.

فروش پیگمنت آبی ۱۵:۳

فروش پیگمنت آبی ۱۵:۱

فروش پیگمنت آبی ۱۵ 

فروش پیگمنت آبی معدنی ۲۹ (الترامارین یا لاجورد) 

فروش پیگمنت آبی ۶۰

برای اطلاع از قیمت پیگمنت آبی با ما تماس بگیرید.

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

به این محصول نیاز دارید ؟

از طریق فرم زیر درخواست خود را ارسال کنید

مطالب مرتبط

مستربچ

مستربچ افزودنی پلی اتیلن واکس
(PE Wax)

پلی اتیلن واکس یک محصول جانبی حاصل از فرآیند پلی اتیلن است. بعد از آن در یک رآکتور سرفازی عملیات پلیمریزاسیون طی دو روند اصلی و فرعی صورت گیرد . در مرحله فرآیند اصلی مشتق حاصل از پلی اتیلن (پلیمر) با مقدار حلال و در مرحله فرآیند جانبی واکس با مقداری حلال مواد خروجی راکتور

مستربچ

مستربچ سفید

مستربچ های سفید با حساسیت بسیار بالا و انتخاب مواد اولیه مرغوب در ماتریس های ترموپلاست از جمله (ABS-EVA-PET-PS-PP-PE )از ۱۰درصد تیتان تا ۸۰ درصد دی اکسید تیتانیوم تولید می شود . کاربردهای استفاده از مستربچ سفید فیلم های بسته بندی قطعات تزریق لوله و اتصالات پلی پروپیلن گونی و کیسه های پلی پروپیلن مخازن دورانی ورق های

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن