You dont have javascript enabled! Please enable it!

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید مواد شیمیایی

ویستا پلیمر پارس

بازرگانی و تولید مواد شیمیایی

چسب صحافی

چسب صحافی بسته به نوع کاربرد، انواع و اقسام مختلفی دارند. اما اغلب چسبهای مورد استفاده در این صنعت با پایه های رزینی و پلیمری متفاوت در دسته ی چسبهای ترموپلاستیک قرار دارند.
دسته بندی عمومی چسبهای مصرفی:
الف) چسب سرد
ب) چسب گرم
روش استفاده از چسب صحافی از نوع سرد: ابتدا چسب بوسیله آب تمیز- دارای درجه حرارت متعادل- رقیق گردد. میزان آب مصرفی بر حسب نوع کار و نیاز حداکثر حدود۵۰ درصد وزن چسب میباشد. پس از اختلاط کامل و حصول مخلوطی همگن و یکنواخت بر حسب امکانات موجود کارگاهی، چسب بوسیله غلطک (ماشینهای مربوطه) و یا بصورت دستی بر روی سطوح کار اجرا و با توجه به دمای محیط کار، پس از تامل زمان لازم بهم چسبانده میشود.


چسب صحافی گرم بهترین چسبی است که در جلدسازی و شومیز کردن به خصوص برای کتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب به صورت گرانول (جامد) است و در حرارت خاصی مایع می‌شود و بسته به کارخانه سازنده زمان جهت چسباندن کار از ۱۰ ثانیه تا ۵۰ ثانیه متغیر می‌باشد. این چسب هم باید با دستگاه چسب گرم مورد استفاده قرار گیرد و نمی‌توان با قلمو آن را به کار برد. خاصیت خوب این چسب این است که آب در آن وجود ندارد و کار تاب بر‌نمی‌دارد.

چسب صحافی که دارای کاربردی وسیع جهت عطف کتب در کارگاه های صحافی، کاغذسازی، بسته بندی (کارتن سازی، قوطی کبریت، جعبه های کاغذی، پاکت نامه ) می باشد. چسب صحافی  به صورت دستی و با برس قابل استفاده می باشد. از ویژگی منحصر بفرد این چسب را می توان به چسبندگی فوق العاده ، شفافیت و انعطاف در استفاده اشاره کرد.


کاربردها


  •  چسباندن کاغذ به کاغذ
  •  چسباندن مقوا به مقوا
  •  چسباندن گالینگور به مقوا


نکات ایمنی مصرف

 

  • چسب صحافی  را در محلی دور از دسترس کودکان نگهداری نمایید .
  •  در صورت تماس چسب با چشم ، چشم ها را با آب فراوان بشویید.
  •  این چسب غیر قابل اشتعال می باشد.


شرایط نگهداری


  • چسب صحافی را دور از نور مستقیم و گرما قرار دهید.
  •  بعد از مصرف درب ظرف را ببندید.
  •  چسب را در محیط خشک و خنک (دمای ۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید.
  •  با رعایت موارد بالا چسب صحافی  را میتوان به مدت ۱ سال نگهداری کرد.



‫۰/۵ ‫(۰ نظر)

به این محصول نیاز دارید ؟

از طریق فرم زیر درخواست خود را ارسال کنید

مطالب مرتبط

مقالات

رزین چیست

رزین چیست ؟ در واقع رزینها پلیمرها یا کوپلیمرهای با وزن مولکولی بالا هستند، رزین های کاربردی در صنعت رنگ را می توان به رزین های پلی استر ،پلی آمید ،پلی اورتان، پلی اوره پلی سیلیکون و…دسته بندی کرد. رزین استفاده شده در صنعت چوب رزین و یا کفپوش به صورت مایعی بی رنگ و

مستربچ

مستربچ سفید

مستربچ های سفید با حساسیت بسیار بالا و انتخاب مواد اولیه مرغوب در ماتریس های ترموپلاست از جمله (ABS-EVA-PET-PS-PP-PE )از ۱۰درصد تیتان تا ۸۰ درصد دی اکسید تیتانیوم تولید می شود . کاربردهای استفاده از مستربچ سفید فیلم های بسته بندی قطعات تزریق لوله و اتصالات پلی پروپیلن گونی و کیسه های پلی پروپیلن مخازن دورانی ورق های

پیمایش به بالا
error: Alert: Content is protected !!